top of page

   Laat je hart sneller kloppen  

 Valentijns-workout 

Valentijns-workout met  Marta

Met Valentijn is het altijd goed om aandacht te besteden aan dat wat jou lief is. Jouw partner, beste maatje of jouw stille liefde. En natuurlijk aan jouw lijf. Doe dat dus op vrijdag 14 februari bij Smarta Personal Training of in de week erna. Je kunt nu al jullie duo-training boeken, doe het snel want vol = vol!

Fitness Workout

Laat je hart sneller kloppen!

Of je nu met jouw partner, stille liefde, collega of goede vriend(in) komt, bij een personal training van mij gaat jouw hart gegarandeerd sneller kloppen!

 

Tijdens een Valentijns-workout van 14 februari t/m 23 februari a.s. volg je voor een speciaal actietarief dan samen met jouw maatje een duo-workout van 45 minuten.

Met veel plezier samen hard werken

Een pittige workout onder leiding van een personal trainer, dat is sowieso quality time!

En met wie besteed je die tijd beter dan met jouw beste buddy?

Als personal trainer bij Fitness Aalsmeer, gaan jullie tijdens deze workout flink aan de slag. Ik houd rekening met eventuele blessures, jullie conditieniveau en natuurlijk wat je wel of niet graag wilt trainen. En verder is het gewoon met veel plezier samen hard werken 😉.

Actietarief

De Valentijns-workout is een personal training van 45 minuten voor duo’s. Deze wordt gegeven van vrijdag 14 februari (Valentijnsdag!) tot en met zondag 23 februari 2020, zowel overdag als ’s avonds. Voor deze duo-workout geldt tijdens deze dagen een speciaal actietarief: € 45,00 voor 45 minuten training.

Voor wie?

Deze speciale personal training vindt plaats op de sportschool Fitness Aalsmeer en is te boeken door duo’s. Dat kan jouw geliefde zijn, maar ook jouw broer of zus, ouder, buurman, vriendin of collega kan natuurlijk jouw trainingsmaatje zijn.

Wat gaan we doen?

Elke training wordt afgestemd op wat jullie kunnen en willen.

 

Maar wat je in ieder geval mag verwachten is:

  • Warming-up

  • Krachttraining

  • Cardio
     

Bij dit alles heb ik continu aandacht voor de techniek zodat je de oefeningen ook veilig uitvoert. En heeft een van jullie een blessure? Meld dat dan bij de boeking, dan houd ik er bij de training rekening mee.

Kettlebell Workout
bottom of page