smarta

Plezier staat bij mij voorop. Natuurlijk is het soms hard werken. Maar daar staat tegenover dat het je veel energie, rust en kracht brengt. Fysiek én mentaal. Je wordt er een blijer mens van. Dat zie ík niet alleen gebeuren, maar iedereen in je omgeving. En dat is zoveel waard

SMarta? Waar staat dat voor?

 

Smarta is een combinatie van mijn naam: Marta Sfreddo.

Het staat voor:

 

Smart doelen

Samen werken we aan het behalen van je doelen. Deze doelen maken we smart:. Smart is een managementmethode waarmee je kunt controleren of je doelen haalbaar zijn. Het staat voor specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden. 

 

Motivatie

Om ervoor te zorgen dat je gemotiveerd blijft, knippen we je doelen op in tussenstappen. Zo merk je elke vooruitgang. En gaat het een keer minder goed, dan motiveer ik je om door te gaan. Zie me als je stok achter de deur.

 

Advies

Naast advies over de beste traintechnieken en –programma’s, kan ik je als gewichtsconsulent helpen met een analyse van je voedingspatronen en een deskundig voedingsadvies. Verwacht geen crashdiëten of supplementen, maar duurzame oplossingen.

 

Resultaten

Om vinger aan de pols te houden, doen we regelmatig metingen en tests. Denk aan je hartslag, vetpercentage, omvang, gewicht, bloeddruk en conditie. Zo weten we of je op de goede weg zit en kunnen we bijsturen waar nodig.

 

Trainen

Iedereen is anders. Daarom krijg je een trainingsprogramma op maat, gekeken naar jouw gewoontes, omstandigheden, eventuele klachten en doelen. Om te ontdekken wie je bent, kun je tijdens een uitgebreide intake allerlei vragen van me verwachten.

 

Aandacht

Zelf trainen kan natuurlijk. Maar vaak heb je zelf niet door dat je een oefening niet helemaal goed uitvoert of dat een andere opbouw beter werkt. Ik houd dit de gaten en corrigeer elke fout, zodat je blessures en pijn voorkomt en zo efficiënt mogelijk traint.